Recursos de premsa


MBIT  Tots    Catal   Espanyol i hispanoameric   Internacional 
TIPOLOGIA     Accs lliure   Accs restringit   Cont premsa antiga digitalitzada   Recomanades   Directoris 

mbit catal
 
Anuaris.Cat Projecte construt a partir dels anuaris que la Fundaci Catalunya ha publicat des de 1994. Inclou articles de fons, notcies i documents audiovisuals. Permet la cerca per paraula clau simple i avanada.
ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues) Projecte de la Biblioteca de Catalunya i el CBUC que digitalitza revistes catalanes del segle XIX i la primera meitat del segle XX.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Arxiu digital de Granollers 86 ttols digitalitzats de premsa local publicada entre 1882 i 1990.
PREMSA ANTIGA 
Arxiu Histric de la Ciutat. Hemeroteca Buida premsa de la ciutat de Barcelona. Referencial.
Arxiu Municipal de Girona Diaris i revistes digitalitzats publicats a Girona.
PREMSA ANTIGA 
Arxiu Municipal de Lleida Diaris i revistes lleidatans del S. XIX i XX.
PREMSA ANTIGA 
Base de dades de premsa local i comarcal De la Biblioteca Pblica de Tarragona. Buida premsa estatal, comarcal i local i cont notcies referents a la demarcaci de Tarragona. Referencial encara que en alguns casos proporciona el text complet de la noticia en format PDF.
Base de dades de premsa local i comarcal De la Biblioteca Pblica de Figueres. Proporciona el text complet de ms de 100 capaleres editades entre 1848 i 1977 a la comara de l'Alt Empord
PREMSA ANTIGA 
Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona. Premsa digitalitzada Revistes i diaris publicats a Tarragona, del perode comprs entre novembre de 1808 i mar de 2011
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Biblioteca Virtual Joan Llus Vives. Hemeroteca Revistes histriques catalanes ordenades per ttol.
PREMSA ANTIGA 
Corpus Literari Digital de lAula Mrius Torres Revistes literries catalanes relacionades amb el Noucentisme i les Avantguardes.
PREMSA ANTIGA 
Destino Setmanari publicat a Barcelona entre 1937 i 1980. Digitalitzat per la Biblioteca de Catalunya.
PREMSA ANTIGA 
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) Text complet des del nm. 1 (desembre de 1977). Inclou el perode 1931-1939 i l'exili.
PREMSA ANTIGA 
El Mundo deportivo Tots els exemplars d"aquest diari, en PDF, des de la seva fundaci (1906). Permet fer cerques.
PREMSA ANTIGA 
Eureca! Cercador del Departament de Cultura de la Generalitat que permet accedir a la informaci continguda en diferents dipsits digitals de Catalunya: RACO, ARCA, etc.
La Vanguardia Consulta gratuta de tots els exemplars del diari, en PDF, des de la seva fundaci (1881) fins 30 dies abans de la data actual.
PREMSA ANTIGA 
La Veu de Catalunya Digitalitzaci completa del diari barcelon (1899-1937)
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Memria Digital de Catalunya Dipsit cooperatiu que inclou, entre d'altres colleccions, revistes catalanes antigues i premsa poltica clandestina.
PREMSA ANTIGA 
Premsa digitalitzada de la Xarxa d'Arxius Comarcals Pgina de la Generalitat de Catalunya que permet cercar simultniament en bases de dades de premsa de diferents arxius comarcals
PREMSA ANTIGA 
Premsa Fons Sol-Torres De la Universitat de Lleida. Collecci de premsa digitalitzada de Lleida des de principis del S. XIX. Permet la cerca per matria, data de publicaci, autor i ttol.
PREMSA ANTIGA 
Premsa poltica clandestina 114 revistes de premsa poltica clandestina catalana (sobretot dels anys 60-70) del fons documental del CEDOC. Al DDD i a la MDC .
RACO (Revistes Catalanes dAccs Obert) Repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accs obert, els articles a text complet de centenars de revistes cientfiques, culturals i erudites catalanes.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Revistes antigues dart i cultura Collecci de revistes dart i literatura, principalment catalanes, del perode comprs entre finals del segle XIX i la Guerra civil. Consultables al Dipsit Digital de Documents de la UAB
PREMSA ANTIGA 
Revistes cientfiques de lIEC De l'Institut dEstudis Catalans. Accs a tots els sumaris i al text complet quan est disponibles.
PREMSA ANTIGA 
Trencads: Revistes de moda La Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona disposa dun fons especialitzat en revistes de moda femenina, tendncies, costura i costums, etc., que es remunten a finals de segle XIX, algunes delles en francs.
PREMSA ANTIGA 
Trencads: Revistes locals Fons de publicacions peridiques locals de la provncia de Barcelona, agrupades per municipis. En total, prop de 300 capaleres de revistes procedents de la Xarxa de Biblioteques Municipals
PREMSA ANTIGA 

   MITJANS AL QUIOSC Buidem els mitjans que contenen al Quiosc      RECOMANADA Recomanats per la biblioteca      PREMSA ANTIGA Contenen premsa antiga digitalitzada
   ACCS RESTRINGIT Sn d'accs restringit. Cal el servei de xarxes privades virtuals per accedir des de fora de la UAB.