BIBLIOTECA D'HUMANITATS > Formació d'usuaris

 

VINE A CONÈIXER LA TEVA BIBLIOTECA. CURS 2009-2010

 

Contingut del curs:  quins serveis oferim, com consultar el catàleg, on localitzar els documents, què es pot treure en préstec, a qui adreçar-se per qualsevol dubte.

Dates i horaris: les sessions tenen una durada aproximada d'una hora i es fan a la biblioteca durant les primeres setmanes del curs en horaris de matí i de tarda. Els alumnes de 1r d'algunes titulacions ja tenen inclosa la formació dins la Jornada de benvinguda.

Inscripció: podeu dirigir-vos al Taulell d'Informació (Consergeria) de la biblioteca (planta baixa de la biblioteca) o omplir el formulari que teniu a continuació.

El formulari només funcionarà si teniu un compte de correu configurat en el vostre ordinador i si feu servir el navegador recomanat per la UAB: el Mozilla Firefox.
 

Formulari d'inscripció

Nom i cognoms:

Adreça de mail i/o telèfon de contacte:

Facultat:   Curs:

Tipus d'usuari:

Dia i hora del curs:  

 

En cas de no poder assistir us agrairíem ens ho comuniquéssiu per correu electrònic, per telèfon al 93  581 14 30 o bé a al Taulell d'Informació (Consergeria) de la biblioteca (planta baixa de la biblioteca)

Atenció! Per fer aquest curs en altres dates i/o horaris poseu-vos en contacte amb la Biblioteca:

  • per telèfon al 93  581 1430 o correu electrònic,
  • al taulell d'Informació de la planta baixa  de la biblioteca (Consergeria de la biblioteca)
  • per mitjà d'aquesta sol·licitud.

Cal demanar la sessió amb una setmana d'antelació. La biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres per tal de confirmar el dia i l'hora del curs.  

 


Pàgina preparada per la Biblioteca d'Humanitats
Darrera actualització:
Podeu fer comentaris.